Futbalove DresyFodboldtrřjer BřrnVoetbalschoenen kopenbilliga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki roweroweA 2006-os rekonstrukciót követően kedvelt turistacélponttá vált a solymári vár. Kilátójából gyönyörű panoráma nyílik a vörösvári medencére a Hármashatár-hegytől a Pilisig. Ezt a pazar, festői tájat, illetve a vár belső udvarán készült körpanorámákat tekintheti meg ebben a menüpontban. 


A vár madártávlatból - 1. nézőpont 

Nem mindennapi nézőpontból láthatja a várat és környékét ezen a felvételen. A várdombot északról egykor a Dinnyehegy határolta, ezt azonban lebányászták, és helyén ma a téglagyár áll. Kelet felé az ún. "Weingartshöhe" (magyarul Szőlőskert-dűlő), egy kisebb magaslat, dél felé egy magánterület, illetve a Rózsika forrás felé vezető út található. A vártól délnyugatra fekszik Solymár egyik legszebb dűlője, a Krautgarten. Ezen a területen terült el egykor a középkori falu. Madártávlatból készült panorámánkon mindez jól látható, a várral együtt. (Kattintson a képre, hogy megtekinthesse a nézőpontot.)  
Bejárat - 2. nézőpont

Ön közvetlenül a bejárat fölött áll. A bejárattól balra, a falon a dr. Jablonkay István és dr. Valkó Arisztid helytörténészek emlékére készült emléktábla látható. Jobbra fordulva a palota helyiségébe sétálhat. (Kattintson a képre, hogy megtekinthesse a nézőpontot.)


Öregtorony - 3. nézőpont

 Ön az öregtorony tövében, a torony belsejében a lépcsők mellett áll. Az innen induló lépcső a toronyba vezet, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre. 
(Kattintson a képre, hogy megtekinthesse a nézőpontot.)

Várkút - 4. nézőpont

 A feltárás alatt lévő várkút mellett áll. Innen 
a solymári vár minden lényeges része látható. Északra a mélypince, keletre az öregtorony, nyugatra a kisszinpad található. (Kattintson a képre, hogy megtekinthesse a nézőpontot.)
Palota - 5. nézőpont

 Az alsó palotaszoba kiállítótermében áll. Itt kis márványlapokon a vár rövid történetének öszefoglalója, reneszánsz ajtó- és ablakkeretek, valamint az itt megtalált kulcslyuklőrés rekonstruált mása látható állandó kiállításként. (Kattintson a képre, hogy megtekinthesse a nézőpontot.) 

 

Professionelle Uhren Replika speichert Automatische Replica Uhren IWC Portofino Automatic IW356501 Uhren-Serie - Grundlegende Informationen ..Heutzutage sind auch Replica Uhren eine sehr gute Lösung. Diese sind erheblich preiswerter als die Originale und sind auch von der Qualität ...

 • uhren replica kaufen
 • trikotsatz fussball
 • fussballtrikots günstig
 • replica uhren deutschland
 • Replica Uhren Schweiz
 • uhren Fakes
 • uhren fakes
 • replica uhren deutschland
 • louis vuitton günstig
 • replica uhren schweiz
 • replica uhren deutschland
 • 2016 neue Rolex Replik-Uhren UK Mode reflektieren, Replik Rolex Submariner Uhren hier. Günstige gefälschte Omega Uhren Online-Shop verkaufen.