Futbalove DresyFodboldtrřjer BřrnVoetbalschoenen kopenbilliga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /vhosts/web/arvense/mtomi/www.solymarivar.hu/inc/vendegkonyv.php on line 1
Név:
E-mail:
Ellenörző: Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Kérjük, másolja be ebbe a mezőbe a képen látható kódot!
Szöveg:

Huber Kristóf
2014-07-27 10:22:54
Zseniális munka!

Jó látni a különböző korszakokat, a panorámaképeket nézve könnyedén el lehet képzelni, hogy milyen lehetett anno a várban az élet. Komoly kutatómunkára utal az itt fellelhető információtenger. :)

Sok izgalmas infó, aprólékosan kidolgozott képek, profi minden tekintetben! Nagy gratula az oldalhoz!
ÉRDEKLŐDŐ
2014-03-18 09:10:20
Tisztelt honalpszerkesztők!

Érdeklődöm, hogy a többi panorámakép mikor lesz látható? Nagyon érdekesek, gratulálok hozzá. Sokkal jobb így elképzelni milyen is lehetett a vár. Köszönöm.

Z.I.
Gudicsné Pap Katalin
2013-12-27 20:44:30
Nagyon boldog vagyok, hogy láthatom a falu büszkeségét, fiatalkoromban én is Solymáron éltem, ott jártam iskolába. Üdvözlettel Gudicsné Pap Katalin.....
(facebook bejegyzés)
F.A.
2013-12-16 17:28:56
Nagyon szépen kidolgozott honlap! Manapság ebben az információözönben ritkán látni ilyen színvonalas ismertetőt, amit megkoronáznak a lélegzetelállító panorámaképek, tökéletes korabeli életképpel szolgálva. Egy hollywoodi produkcióba is becsületére válnának a renderelt felvételek. Ráadásul - amint látom - még bővülni fog a tartalom.
Jó példát fogtok mutatni más, hasonló vállalkozásoknak, gratulálok!
M. Éva
2013-12-16 14:45:54
Kedves Szerkesztők!

Gratulálok! Ez egy kivételes honlap, olyan igényességgel megszerkesztve ami nagyon ritka. Szórakoztatva tanít és tájékoztat!
Nem mindennapi történelemórának is beillik, tartalmas és élvezetes, profi látványvilággal! Ajánlom akár tananyagba való beemelését ebben a formában!

A solymári vár témája ezzel a honlappal megérdemelne egy kiemelkedőbb helyet is Solymár honlapjain. Akár vendégcsalogatóként is, mint amelyre Solymár lakosai méltán büszkék.

Csak így tovább! Az elismerő olvasóközönség nevében: M. Éva
Hamvas Gábor
2013-12-13 13:01:21
Gratulálok gyönyörű, elhivatott munka.
A budai várról is készült hasonló, talán érdemes linket cserélni velük. Úgy láttam kidolgozottságban, az alkotó szerető gondoskodásában a Solymári vár jobban kényeztetve van:)
http://3dpast.com/?page_id=47
Kertész Géza
2013-12-10 19:17:28
Nagyszerű dolog visszaemlékezni a múltra, amely hozzásegít bennünket őseink tiszteletéhez. Tisztelet a szerzőknek ezért a munkáért. Csaknem mindent felölelő a honlap tartalma. A környék antropológiai vizsgálata nagyban hozzájárulna a kor tökéletes megismeréséhez. Gratulálok a honlap Készítőinek!
Elisch Jánosné
2013-12-08 17:43:15
Gratulálok, és kívánok minnél több olvasót !
B. Zoltán
2013-12-03 20:37:45
Ha nekem annak idején így kellett volna tanulnom a történelmet, biztosan sokkal könnyebb lett volna! Gratulálok a látványos panorámaképekhez!
Szerkesztő
2013-09-28 19:08:56
A vendégkönyvbe várjuk véleményét, ötletét, javaslatát, egyszóval bármit, amit szívesen megosztana a honlap szerkesztőivel és olvasóival.
  123  
Professionelle Uhren Replika speichert Automatische Replica Uhren IWC Portofino Automatic IW356501 Uhren-Serie - Grundlegende Informationen ..Heutzutage sind auch Replica Uhren eine sehr gute Lösung. Diese sind erheblich preiswerter als die Originale und sind auch von der Qualität ...

 • uhren replica kaufen
 • trikotsatz fussball
 • fussballtrikots günstig
 • replica uhren deutschland
 • Replica Uhren Schweiz
 • uhren Fakes
 • uhren fakes
 • replica uhren deutschland
 • louis vuitton günstig
 • replica uhren schweiz
 • replica uhren deutschland
 • 2016 neue Rolex Replik-Uhren UK Mode reflektieren, Replik Rolex Submariner Uhren hier. Günstige gefälschte Omega Uhren Online-Shop verkaufen.